CSW Cup VI
Nowy użytkownik
Dzis mielismy rozegrac 1 mecz ktory wygralismy walkowerem bo klan [GTH] nie mial skladu mimo przelozenia meczu z piatku!!
Wielka szkoda ze nie udalo sie rozegrac tego meczu jednak chce podziekowac w imieniu mojego klanu za jakie kolwiek starania!! Wielkie Dzieki
Nowy użytkownik
No przykro mi ale z gory ustalalismy termin i dla nas pasowalo dzis Bo nie bedziemy miec czasu w niedziele i poniedzialek
Użytkownik
Czekaliśmy ponad godzine i to na marne, nie nasza wina, że klan[GTH] nie potrafi sie zorganizowac chociaz i tak dawalismy im szanse przekładając mecz z piątku na sobote......pzdr.
OrleOko napisał:
Czekaliśmy ponad godzine i to na marne, nie nasza wina, że klan[GTH] nie potrafi sie zorganizowac chociaz i tak dawalismy im szanse przekładając mecz z piątku na sobote......pzdr.
nie tylko ty zawsze kolego czekasz i to nie 1 raz takie cos sie dzieje!!!
PABLO napisał:
Według terminarzu 1 kolejka trwa do 22 Grudnia ,czyli klan GTH ma czas do 22 Grudnia i teraz pytanie czy klan GTH sie poddaje czy chce jeszcze spróbować do 22 grudnia ?
nie oddajemy Walkowerem jak napisales jest czas do 22 wiec gramy...A jak wyszlo to wyszlo ciekawe jak by oni mieli taki broblem...
Nowy użytkownik
Dobra wezcie nie pierdolcie zagramy dzis jak zrobie sklad i obyscie mieli 4 w razie czego temat do skasowania!!!
HSC SKIMEN napisał:
Dobra wezcie nie pierdolcie zagramy dzis jak zrobie sklad i obyscie mieli 4 w razie czego temat do skasowania!!!
No ładnie ładnie!!! Uważam to za obrazę nas:! Takie coś nie powinno mieć miejsca SKIMEN...
Dzisaj zostal rozegrany mecz^^ GTH VS HSC^^
5 : 3
Klanowi HSC dziekujemy za mecz!
Brak jednego screnna ze stacja (u-bahn polowa dla HSC) i jeden cos nie wyszedl screnn:(I tez polowa dla HSC) jak ma ktos z klanu HSC to niech doda screnna...
A jeszcze jedno Panowie z HSC wystawiajcie zawodnikow zgloszonych do Turnieju w CSW CUP (mam tu na mysli ANAKONDA)
Ostatnio edytowany przez gangster (2008-12-21 22:10:48)
pozdro i graty...
p.s jedna rzecz mnie nurtuję... mianowicie Gangster dlaczego masz liczbe punktów oraz znaki na kolor żółty ?;> standardem tego nazwac nie można ( nic tutaj nie sugeruję dla jasności ;])
.Hk:Senth napisał:
pozdro i graty...
p.s jedna rzecz mnie nurtuję... mianowicie Gangster dlaczego masz liczbe punktów oraz znaki na kolor żółty ?;> standardem tego nazwac nie można( nic tutaj nie sugeruję dla jasności ;])
No zmienilem sobie kolorystyke SE:d Zawsze to juz cos innego:)